Judeţul Caraş-Severin are un nou subprefect, Cătălin Hogea

Astazi a avut loc instalarea oficiala in functia de subprefect al lui Catalin Hogea, in prezenta prefectului Matei Lupu, a vicepresedintilor Consiliului judetean, a senatorului Ionut Chisalita si deputatului Ioan Spanu, a conducatorilor structurilor judetene ale MAI si MAPN, a institutiilor deconcentrate ale statului.

Secretarul de stat in MAI, Mihai Dan Chirica a dat citire celor doua ordine de ministru prin care era eliberat din functia de subprefect al judeţului Caraş-Severin, Sebastian Purec si numit in locul lui Catalin Hogea, care a depus mai apoi juramantul. Secretarul de stat Mihai Dan Chirica i-a transmis noului subprefect dezideratul pe care trebuie sa-l aiba in vedere de acum incolo si anume ca cetateanul trebuie sa fie pe primul loc.

Prefectul judetului, Matei Lupu a atras atentia ca obligatiile sunt foarte mari. “Se stie ca am intrat in MAI iar la noi ordinul se executa, nu se discuta, chiar daca nu suntem militari. Sunt convins ca domnul subprefect va face echipa buna cu mine. Sunt convins ca va prinde foarte repede toate obligatiile pe care le are. Sper sa nu ne facem de rusine, nici pe noi, nici institutia. Ii doresc succes si sa tina aproape”, a spus prefectul Matei Lupu.

La randul sau, Catalin Hogea a multumit participantilor si a declarat:”Imi doresc din tot sufletul sa reusesc. Este cel mai mare pas al carierei mele profesionale. Va multumesc si la treaba”, a spus emotionat noul subprefect de Caras-Severin. Dupa alocutiuni, la finalul reuniunii solemne s-a ciocnit si traditionalul pahar de sampanie.

Cele mai citite

Related Articles