Bărbat dat jos din tren și bătut de controlor și alți doi pasageri, la Arad

Un bărbat a fost dat jos din tren, din gara din Milova și a fost bătut de controlor și alți doi călători.

Un videoclip arată cum bărbatul a fost dat jos din trenul personal Arad-Simeria, ce staționa în gara din Milova, de către controlor și un tânăr. Următorul cadru îl arată pe bărbat căzut pe jos, lângă tren. Videoclipul îl arată pe bărbat ridicându-se – având probleme în păstrarea echilibrului – și încercând să urce înapoi în tren.

Bărbatul este împiedicat să revină în personal fiind lovit cu piciorul. Controlorul se dă jos din tren și îl ia la pumni pe bărbat. În „ajutorul” celui care lovește „sar” doi tineri, care îl lovesc în repetate rânduri cu picioarele pe bărbat. Acesta rămâne la pământ, nemișcat, a relatat aradon.ro.

Potrivit informațiilor primite bărbatul bătut a fost cioban la o stână de oi din județul Timiș și era în căutarea unui loc de muncă. El a recunoscut că s-a urcat în tren fără a avea bilet, însă a precizat că i-a cerut controlorului să-i vândă un bilet.

Se pare că de aici a degenerat totul. De asemenea, conform informațiilor inițiale, bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii Transporturi Feroviare au fost sesizați despre cele întâmplate și au demarat cercetările pentru a-i identifica și trage la răspundere pe agresori.

De același autor

Related Articles