Românul de 52 de ani care a fost arestat și acuzat de uciderea Iulianei Cătălina Bucătaru, nu-și recunoaște fapta și se declară nevinovat, a relatat astăzi publicația italiană Marsica Live.

Moartea Iulianei Cătălina Bucătaru a survenit în luna noiembrie a anului trecut în Colli di Monte Bove, mic sat din Carsoli, provincia Aquila. Inițial s-a crezut că românca a căzut pe scările casei unde lucre ca și asistent pentru o familie de bătrâni.

După ce a ajuns la spital, aceasta a murit și autopsia a arătat faptul că românca a fost lovită de mai multe ori intenționat în zona capului și că rănile fatale nu proveneau de la căzătura pe scări. În urma anchetei efectuate, autoritățile italiene l-au identificat ca principal suspect pe Andrei Feru, prietenul româncei în vârstă de 52 de ani. Anchetatorii se pare că au descoperit inclusiv pete de sânge în mașina acestuia, sânge care s-a potrivit cu cel al Iulianei.

Zilele trecute românul a fost arestat și astăzi, 12 februarie,  a avut loc interogatoriul oficial al acestuia în închisoarea San Nicola di Avezzano.

Înainte de interogatoriu, avocatul românului arestat a declarat pentru jurnaliștii italieni că Andrei Feru  nu se aștepta să fie arestat și inculpat și că acesta își susține nevinovăția.

Urmează ca procurorii italieni să facă lumină în acest caz și să îl pedepsească pe cel care a curmat viața Iulianei Bucătaru, românca de 38 de ani care acum se odihnește în lumea celor drepți.