A murit și al patrulea tânăr implicat în accidentul de ieri de pe Drumul European 60

Vești triste de la spitalul din Târgu Mureș acolo unde tânărul grav rănit care fost implicat în tragicul accident de ieri de pe Drumul European 60, a pierdut lupta cu viața.

Bilanțul victimlelor a ajuns astfel la 4 morți în urma accidentului în care au fost implicate o mașină și un TIR, sâmbătă dimineața,  ieşirea din Sighişoara către Braşov, între localităţile Vânători şi Mureni.

Conform Antena 3, trei copii au rămas orfani de tată, în afara tânărului care a decedat la spital, ceilalți trei pasageri morți având fiecare câte un copil. Unul din ei muncea în Germania și se întorsese pentru scurt timp în țară.

Vă reamintim că şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, ieri, și a pătruns pe contrasens ciocnindu-se violent de un TIR care circula regulamentar. Inițial trei din cei patru pasageri ai mașinii și-au pierdut viața în timp ce al patrulea a fost transportat la spitalul din Târgu Mureș.

″În accidentul petrecut sâmbătă dimineaţa au fost implicate un autoturism şi un TIR, iar trei bărbaţi, cu vârste între 30 şi 40 de ani, au murit, iar altul este grav rănit. Accidentul s-a produs la ieşire din Sighişoara către Braşov, între localităţile Vânători şi Mureni, iar circulaţia a fost blocată pe un sens. Persoana rănită era încarcerată şi s-a intervenit pentru scoaterea ei din maşină”, a declarat ieri purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Horea” al judeţului Mureş, maior Cristian Virag,citat  Agerpres.

elefant.ro%20

Vezi mai jos imagini de la locul accidentului:

Cele mai citite

Related Articles