HOROSCOP 07 februarie 2018

BERBEC

Succesele se ţin lanţ şi faci paşi mari spre o promovare sau o mărire de salariu. Nu ţi-a fost uşor, important e să să-ţi arăţi în continuare calităţile.

TAUR

Oboseala îşi spune cuvântul. Dacă vei încerca să te implici în vreo activitate mai dificilă, nu vei da randament, dimpotrivă rişti să strici tot.

GEMENI

Veştile bune vor veni din mai multe direcţii. Zâmbeşti, eşti într-o pasă bună, iar această stare de spirit te ajută să vezi lucrurile pozitive.

RAC

Reuşeşti să echilibrezi lucrurile şi să găseşti permanent o cale de dialog. E posibil ca unii să-şi verse nervii de ciudă pe tine, fără folos însă.

LEU

Iei decizii foarte categorice, dacă spui nu, rămâne nu pentru totdeauna. Evită să dai verdicte radicale, pentru ca uneori apar lucruri neprevăzute.

FECIOARĂ

În situaţia data eşti dispus să uiţi şi să ierţi, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. În viaţă, unele sacrificii sunt necesare pentru continuitatea relaţiei.

BALANŢA

Aşteptarea devine obositoare pentru o fire activă ca tine, pentru că nu suporţi să stai pe loc şi să aştepţi fără să faci nimic important. Fii mai răbdător.

SCORPION

Nu suporți minciuna și o sancționezi aspru, ori de câte ori ai ocazia. Ești intransigent, vrei garanții, date certe, fapte și nu vorbe, altfel nu stai la discuții.

SĂGETĂTOR

Nu încerca să te ocupi de mai multe lucruri simultan, pentru că apar erori pe care le vei regreta. Umorul te poate scoate din încurcătură.

CAPRICORN

Ambiţia nu te lasă să te opreşti din drumul spre obţinerea unor rezultate importante. Până la urmă, important e să-ţi atingi ţelul şi nu-i să asculţi pe alții.

VĂRSĂTOR

E posibil ca intenţiile unui amic să fie bune, dar efectele acestor sfaturi să nu te ajute în planurile tale. Hotărește singur ce drum vrei să urmezi.

PEŞTI

Ai parte numai motive de bucurie astazi pentru că te implici într-un proiect nou, de la care ai aşteptări mari. ai toate şansele să ajungi repede la succes.

Cele mai citite

Related Articles