[FOTO] Pe frecvențele Radio România Reșița-Acasă: Cultura unește!

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea. Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

Cultura unește!

În anul Centenarului Marii Uniri și în Ziua Internațională a Cititului Împreună, prima seară a lunii februarie o dedicăm iubitorilor de teatru, tuturor celor care “cred în nemurirea teatrului. E cel mai minunat adăpost pentru cei care și-au ascuns fără să știe nimeni copilăria în buzunar și care au pornit să-și continue jocul până la sfârșitul lor”.

Un om de teatru, un visător și un actor, este invitatul serii. Despre proiectele sale, despre o nouă ediție a Festivalului “Scena ca o stradă”, în această seară de la ora 22, Directorul artistic al Teatrului de Vest, Dan Mirea , ne povestește pe frecvențele Radio România Reșița-Acasă.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteți să vă alăturați subiectului emisiunii alături de invitatul nostru,Dan Mirea.

Rămâneți alături de noi, ACASĂ, în această seară pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles