MApN şi CSA continuă războiul cu FCSB: “Ne prejudiciază şi azi!”

43

Tribunalul Bucureşti a respins o cale de apărare a FCSB şi a amânat pentru 7 martie pronunţarea în dosarul în care CSA Steaua îi cere lui Becali daune de 37 de milioane de euro.

“Am urmat paşii logici şi legali, până să chemăm în instanţă FCSB pentru despăgubiri, am solicitat o evaluare a mărcii, abia apoi am intentat proces şi am şi stabilit acea sumă de aproape 37 de milioane de euro. Era absolut normal ca judecătorii să respingă excepţia FCSB, din acest moment e clar că vom câştiga, Becali să se pregătească să achite banii”, susţin juriştii clubului MApN pentru Gazetă.

Aceştia mai dezvăluie: “Prejudiciul a existat şi mai continuă şi astăzi! Şi acum pe site-ul şi pe Facebookul FCSB este scris în continuare Steaua Bucureşti, deşi aşa ceva nu e legal! Li s-a interzis folosirea acestui nume!”.

Decizia nu va fi definitivă, putând fi atacată cu apel. Procesul a început în septembrie 2016, iar până acum au fost mai multe termene şi amânări. După ce a câştigat definitiv brandul Steaua, Ministerul Apărării Naţionale a solicitat în mod oficial să fie evaluată marca. În februarie 2016 a venit şi rezultatul evaluării, care a stabilit un nivel de 57,3 milioane de euro,scrie Telekomsport.ro

sursa foto:Telekomsport.ro