Veste bună pentru cei 800 de bolnavi de diabet din Clisura Dunării! La parterul Spitalului Orăşenesc din Moldova Nouă, Centrul Medical Anaman, cu sprijinul primăriei va deschide un cabinet de diabet nutriţie şi boli metabolice.

„Acesta va funcţiona, pentru început o dată pe lună, Joi, cu programare, astfel că diabeticii nu vor mai fi nevoiţi să facă naveta la Reşiţa pentru a beneficia de investigaţii medicale şi medicamente. Medicul specialist Cristina Papavă va coordona activitatea, consultă şi eliberează reţete de medicaţie şi insulină gratuit, cu bilet de trimitere, în contract cu CJAS Caraş-Severin sau la cerere contra-cost pentru: determinarea glicemiei şi a hemoglobinei glicozilate, tratamentul afecţiunilor cauzate de nutriţie inadecvată, calcularea indicelui de masă corporală şi stabilirea dietei personalizate”, a precizat managerul Centrului Medical Anaman, Anica Schelean.

Tot la parterul spitalului va funcţiona şi un punct de recoltare analize medicale.

-Analize GRATUITE cu bilet de trimitere pentru asiguraţii Casei OPSNAJ!

-Analize CRATUITE cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist pentru asiguraţii Casei de Asigurări Caraş-Severin, în limita fondurilor.

-Analize contra-cost.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul 0355.40.41.04 a precizat managerul Centrului Medical Anaman, Anica Schelean.

Pentru programări sunaţi la 0255.540.829 sau 0255.540.847

Daiana Roşca