A fost stabilită ora partidei Halep – Kerber. Semifinala e programată joi

163

Simona Halep – Karolina Pliskova 6-3, 6-2. Victoria facilă a Simonei Halep din sferturile de finală de la Australian Open a impresionat presa străină,scrie Digisport.ro

Publicația britanică Metro a titrat: “Halep va juca o semifinală de vis cu Kerber, trecând în forță de Pliskova”, după ce actualul lider mondial nu i-a dat nicio șansă fostului lider al clasamentului WTA.

“Halep a zburdat pe lângă Pliskova”, susține publicația citată, care subliniază ușurința cu care românca s-a jucat practic cu cehoaica de pe locul 6 WTA, revenind de la 0-3 în primul set. Și mai impresionant e faptul că Simona a reușit această performanță după ce începuse turneul cu o accidentare la gleznă, iar în meciul cu cehoaica “nu a avut, practic, adversar”.

Simona Halep, locul I WTA, va evolua, joi, după ora 07.00, cu germana Angelique Kerber, locul 16 WTA şi cap de serie numărul 21, în semifinalele Australian Open.

Această întâlnire este a treia pe Rod Laver Arena. Ziua va fi deschisă, la ora 02.00, de un meci de dublu mixt. Va urma apoi, nu înainte de ora 05.00, cealaltă semifinală, în care se vor întâlni daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, şi jucătoarea belgiană Elise Mertens, locul 37 WTA.

sursa foto: digisport.ro