drum muntele mic

Tronsonul de drum judeţean Borlova – Staţiunea Muntele Mic va rămâne deschis circulaţiei în această iarnă. Hotărârea a fost luată în şedinţa Consiliului Judeţean Caraş-Severin, care luat în considerare faptul că staţiunea dispune de pârtii de schi şi pentru sporturile de iarnă, de locuri de cazare,  dar singura alternativă de acces este transportul cu telescaunul.

Tronsonul de drum Borlova- Muntele Mic, cu o lungime de 12,6 kilometri, face parte din Drumul Judeţean 608A, care reprezintă legătura rutieră între localităţile Caransebeş – Zerveşti – Turnu Ruieni – Borlova – Staţiunea Muntele Mic, pe o lungime de 37 de kilometri. Pentru îndeplinirea condiţiilor de siguranţă a circulaţiei, zonele periculoase au fost completate cu parapeţi din beton armat.

Administratorul drumului, respectiv Consiliul Judeţean, va lua toate măsurile de organizare a intervenţiilor pe timp de iarnă,  se mai arată în hotărârea aprobată de consilierii judeţului Caraş-Severin.

Anca Bălălău
Radio Reşiţa mi-a dat şansa să spun povestea mai departe ascultătorilor care cred în nemurirea artelor, cel mai minunat adăpost pentru cei care și-au ascuns, fără să știe nimeni, copilăria în buzunar și care au pornit să-și continue jocul până la sfârșitul lor. Sunt fericită fiindcă fac parte cu sufletul şi pregătirea mea profesională (absolvent licență și master- Jurnalism cultural al U.N.A.T.C. "I.L.Caragiale" București) dintr-o echipă minunată.