DSC_0463

Ultima rectificare a bugetului judeţului Caraş-Severin din acest an a fost din nou una pozitivă, cele 18,6 milioane de lei  provenind, în mare măsură, din sumele cheltuite şi nedecontate în baza cererilor de rambursare pentru Proiectul „Modernizare DJ582 Văliug- Slatina Timiş”. Cea mai mare parte a banilor a fost direcţionată tot către acest drum, dar sume importante au mai fost alocate pentru învăţământul special din judeţ şi pentru Camera Agricolă.

Această rectificare a fost aprobată în cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean, care, pentru a anticipa prin cântec sărbătoarea Crăciunului – după cum a menţionat protopopul Reşiţei, părintele Petru Berbentia – a început cu intonarea de colinde româneşti de către Corul Protopopiatului şi s-a încheiat cu alte colinde populare interpretate de studenţi ai Facultăţii de Muzică din Timişoara.

DSC_0454

DSC_0475

Anca Bălălău
Radio Reşiţa mi-a dat şansa să spun povestea mai departe ascultătorilor care cred în nemurirea artelor, cel mai minunat adăpost pentru cei care și-au ascuns, fără să știe nimeni, copilăria în buzunar și care au pornit să-și continue jocul până la sfârșitul lor. Sunt fericită fiindcă fac parte cu sufletul şi pregătirea mea profesională (absolvent licență și master- Jurnalism cultural al U.N.A.T.C. "I.L.Caragiale" București) dintr-o echipă minunată.