Victorie, la scor, pentru CS Universitatea Reșița la început de 2018

97

CS Universitatea Reșița a început anul cu o victorie în returul Diviziei A de handbal feminin

Victorie pentru echipa feminină de handbal divizionară A, CS Universitatea Reșița în returul campionatului. Studentele reșițene au învins, la o diferență de 10 goluri, în deplasare, echipa ACS Odorheiu Secuiesc. Scorul final a fost 27-17 și astfel CS Universitatea Reșița a ajuns pe locul 4 în clasamentul seriei B cu 24 de puncte.

Antrenorul reșițencelor, Cristian Busuioc a vorbit despre începutul de an 2018:

”Important este pentru noi că am reușit să debutăm cu dreptul și să obținem primele puncte în acest început de an. A fost un joc pe care l-am controlat în permanență și nu s-a pus problema învingătoarei. Fetele s-au mobilizat, au jucat cu dorința de victorie, s-a văzut acest lucru și țin să le felicit pentru cum au abordat jocul. La început de an atmosfera este una bună, dar din păcate am pierdut două jucătoare de bază,fiind accidentate. Este vorba despre Gianina Ion și Adriana Voina, care nu vor mai evolua până la finalul campionatului. Au venit însă trei jucătoare. ”

Cele trei jucătoare nou venite în lotul reșițean sunt: pivotul Daiana Gaiu, extrema stângă Marinela Pricop și extrema dreaptă Iulia Bledea. CS Universitatea Reșița are o săptămână de pauză, după care urmează un alt joc în deplasare, la KASE Târgu Secuiesc, în data de 27 ianuarie.

Cristina Corocan