Polițist din Timișoara rănit grav de trei traficanți de droguri

Un polițist din Timișoara a fost grav rănit după ce a fost lovit de o mașină în care se aflau trei traficanți de droguri care fuseseră surprinși în flagrant. Poliţistul a fost luat pe capotă şi aruncat, fiind lovit grav în zona capului și transportat de urgență la spital.

Conform unui comunicat de presă al DIICOT, remis vineri, Ebetiuc Mircea Fabian, Şerban David  şi Şerbănică Alexandru Ionuţ, au fost reținuți pentru 24 de ore. Cei trei ”au fost surprinşi in flagrant, în timp ce încercau să tranzacţioneze 1.122 comprimate MDMA şi 73 fragmente de comprimate MDMA, a căror valoare pe piaţa neagră, în zona dealerilor de droguri, este de aproximativ 52.000 de lei”.

 „La momentul surprinderii în flagrant inculpaţii,  cu scopul de a se sustrage de la urmărirea penală, au încercat să fugă cu autoturismul  lovind lucrătorul de poliţie aflat în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, acesta din urmă  fiind luat pe capota autoturismului şi aruncat, în urma impactului prezentând lovituri în zona cranio-cerebrală”, se arată în comunicat.

 ”Liderul grupării a preluat mai multe colete cu droguri, expediate din Spania, prin intermediul unor firme de transport internaţional. Ulterior, atât el, cât şi ceilalţi membri (studenţi) care au aderat la grupare , le-au distribuit pe raza judeţelor Timiş, Mehedinţi, Caraş-Severin şi Arad”, mai precizează oamenii legii.

De același autor

Related Articles