Horoscop 14 ianuarie 2018

Cuadratura Soare-Uranus poate avea efecte neplacute si surprinzatoare, manifestate mai ales prin iritabilitate și certuri. Starea de nervozitate indusa de acest aspect astral crește semnificativ riscul accidentelor. Iată ce ți-a pregătit astrele în această zi!

Horoscop 14 ianuarie 2018:   BERBEC

În prima parte a zilei s-ar putea să-ți ieși din fire din cauza divergențelor cu un partener de afaceri sau cu un coleg. Există o cale de  mijloc, dar compromisul este posibil numai dacă reușești să-ți controlezi impulsivitate și să analizezi situația în mod lucid și obiectiv. Ai grijă să nu-ți descarci nervii acasă!

Horoscop 14 ianuarie 2018:   TAUR

În prima parte a zilei este posibil să survină evenimente neprevăzute care te obligă să-ți schimbi planurile. Ai tendința să fi excesiv de optimist în privința unui proiect de afaceri. Studiază proiectul cu atenție și nu te grăbi să iei o decizie. Seara ai posibilitatea să te detașezi de probleme și să petreci alături de cei dragi.

Horoscop 14 ianuarie 2018:   GEMENI

La locul de muncă este posibil să ai de rezolvat numeroase probleme care nu suportă amânare și să constați că nu prea te-ai putea baza pe ajutorul colegilor. Ar fi util să stabilești o  listă de priorități. Stâpânește-ți nervozitatea deoarece riști să spui lucruri pe care le vei regreta mai târziu. În a doua parte a zilei s-ar putea să afli ca o persoană apropiată a fost implicată într-un accident de circulație.

Horoscop 14 ianuarie 2018:  RAC

În relația cu partenerul de viață, trebuie să fi înțelegător și să eviți discutarea subiectelor delicate, care pot degenera în ceartă. Ar fi bine să profiți de ziua de azi pentru a te odihni mai mult.

Horoscop 14 ianuarie 2018:  LEU

Este posibil să ți se propună o călătorie în interes profesional, care ți-ar încurca planurile pe care ți le-ai făcut pentru viața de familie. Intuiția te va ajuta să iei cea mai bună decizie. Partenerul de viață ar putea avea nevoie de sprijinul tău moral pentru a trece peste o zi mai dificilă în plan profesional. Ai grijă ce și cât mănânci, pentru că azi ești predispus la probleme digestive.

 Horoscop 14 ianuarie 2018:  FECIOARĂ

În prima parte a zilei este te simți în formă și plin de energie. Partenerul de viață ți-ar putea reproșa că ai cheltuit prea mult sau că ai cumpărat un obiect care nu este cu adevărat necesar. Reacționează cu calm și evită cu orice preț o ceartă.

Horoscop 14 ianuarie 2018:  BALANȚĂ

Astăzi relațiile cu colegii de muncă sau cu partenerii de afaceri necesită răbdare și tact. Nu este exclus să izbucnească un conflict din cauza bârfelor unei femei. Nu te lăsa provocat! Ar fi bine să amâni activitățile importante și să încerci să te relaxezi în aer liber. În a doua parte a zilei este posibil să intri în posesia unei sume de bani mai devreme decât te aștepti.

Horoscop 14 ianuarie 2018:  SCORPION

Azi este de preferat să eviți să conduci mașina deoarece există riscul să fi implicat într-un accident. Dacă trebuie neapărat să te deplasezi cu mașina, fi prudent și nu te lăsa provocat! Speculațiile și alte feluri de câștiguri facile sunt de evitat, pentru că te-ai putea alege cu pierderi importante. În plan sentimental, sfatul unei persoane apropiate se poate dovedi foarte util pentru detensionarea relației cu persoana iubită.

Horoscop 14 ianuarie 2018:  SĂGETĂTOR

În cursul zilei de astăzi, vei fi destul de tensionat. Este important să-ți păstrezi calmul și să nu răspunzi la nicio provocare. În a doua parte a zilei este posibil să afli o veste bună de la o persoană apropiată.

Horoscop 14 ianuarie 2018:  CAPRICORN

S-ar putea să te superi pe un prieten pentru că nu și-a respectat până la capăt o promisiune, probabil legătura de bani sau de afaceri. Ai răbdare și fi mai înțelegător! Seriozitatea care te caracterizează va face uneori să ai așteptări nerealiste în relațiile cu ceilalți.

Horoscop 14 ianuarie 2018:  VĂRSĂTOR

Pe plan profesional, este posibil să înceapă rezultatele eforturilor depuse în ultima perioadă. Evită întâlnirile cu prietenii sau rudele, pentru că este posibil să te cerți cu cineva. Azi nu te urca la volan, sau, dacă nu ai încotro, fi foarte prudent. Există pericolul să fi implicat într-un accident rutier.

Horoscop 14 ianuarie 2018:  PEȘTI

Este posibil să se anuleze sau să se amâne o călătorie în interes profesional. Nu te îngrijora! Această plimbare de program te avantajează deoarece azi nu sunt indicate călătoriile lungi și întâlnirile de afaceri. Păstrează-ți calmul, pentru că ești predispus la probleme de sănătate și chiar accidente.

Cele mai citite

Related Articles