Captură de droguri la Timişoara

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.Ţ au prins în flagrant delict trei bărbaţi, cu vârste între 21 şi 25 de ani, în timp ce încercau să comercializeze droguri de mare risc.

În urma acţiunii de prindere în flagrant şi a percheziţiilor efectuate, au fost ridicate 1.380 de comprimate de ecstasy, 200 de grame de cannabiş 5 grame de cocaină, precum şi cântare, grindere şi 2.100 de lei, susceptibili de a proveni din traficul ilicit de droguri.

Din cercetări a reieşi că persoanele fac parte dintr-un grup infracţional specializat în traficul intern şi internaţional, comercializarea şi consumul de droguri de risc şi mare risc. Astfel, liderul grupării, bărbatul de 25 de ani ar fi preluat mai multe colete cu droguri, expediate din Spania, prin intermediul unor firme de transport internaţional. Drogurile urmau să fie distribuite pe raza judeţelor Timiş, Mehedinţi, Caraş-Severin şi Arad.

Faţă de cele trei persoane a fost luată măsura reţinerii, pentru 24 de ore, iar poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză.

(Marius Căruntu)

Cele mai citite

Related Articles