BERBEC:

Acești nativi primesc ajutor din partea unor persoane care au încredere totală în ei și în abilitățile lor. Acest lucru le va aduce numai beneficii acestor nativi și se vor bucura de compania celor din jur.

TAUR:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal se gândesc doar la acest sfârșit de săptămână pentru că au fost foarte ocupați în timpul acestei săptămâni și tot ce vor este să se relaxeze puțin. Este adevărat că ar avea nevoie de o vacanță.

GEMENI:

Gemenii așteaptă vești ne la niște prieteni care sunt în străinătate și cu care și-au făcut planuri pentru o vacanță sau pur și simplu o reuniune. Nu va ieși cum și-au imaginat gemenii și de aceea vor apărea frustrări.

RAC:

Nativii născuți în rac sunt mai preocupați ca niciodată de o nouă sursă de venit pentru că au rămas fără bani. O soluție ar fi să se împrumute la prietenii apropiați, însă ei preferă să muncească mai mult pentru a-i câștiga singuri.

LEU:

Leii vor investi în casă și în lucruri pentru cei dragi. Este tare drăguț din partea lor să se gândească și la persoanele din jurul lor, însă ar trebui să se gândească și că este posibil să rămână fără bani.

FECIOARĂ:

Acești nativi au chef de noi aventuri și de aceea vor tinde să caute noi relații amoroase. Ar trebui să fie discreți în aceste acțiuni pentru că este mai bine să țină aceste lucruri pentru ei. Lumea va începe să vorbească și să judece.

BALANȚĂ:

Balanțele primesc azi o sumă de bani pe care credeau că nu o vor mai primi și pe care nu o ma calculau la bugetul lunar. Aveau mare nevoie de acești bani și vor ține cât vor putea de ei.

SCORPION:

Scorpionii se vor întâlni cu prieteni pe care nu i-au mai văzut de mult timp și vor avea parte de aventura vieții lor. Se vor bucura de fiecare minut din viață și vor fi recunoscători pentru ceea ce le oferă viața.

SĂGETĂTOR:

Pentru acești nativi va fi o zi pe cinste pentru că vineri au primit o veste importantă la locul de muncă și acum au timp să analizeze ce vor face în continuare. Au o grămadă de idei și trebuie să se gândească pe care o vor pune în aplicare prima dată.

CAPRICORN:

Acești nativi se vor concentra pe cămin azi și vor să-și redecoreze casa. Vor să facă din ea cel mai frumos și confortabil loc posibil. Poate că o să îi ia puțin panica pentru că se vor gândi că nu vor termina până de Crăciun, însă nu au de ce să-și facă griji.

VĂRSĂTOR:

Vărsătorii pot avea o zi proastă pentru că pot fi dezamăgiți de cele ma importante persoane din viața lor. Acest lucru se poate întâmpla pentru că au prea multe așteptări de la persoane care nu le sunt prieteni de fapt.

PEȘTI:

Peștii vor petrece ziua de azi contemplând. Se vor gândi foarte bine la ce au de făcut în continuare și la ce își doresc cu adevărat de la viață. Își vor pune ordine în gânduri și vor petrece mai mult timp doar cu ei înșiși.