Informaţii noi  au apărut cu privire la bărbatul suspectat că a agresat doi copii la finalul săptămânii trecute, în Capitală. Surse din Poliţia Capitalei au declarat pentru siteul stiripesurse.ro  că este vorba despre Eugen Stan, în vârstă de 45 de ani. Bărbatul este agent în cadrul Brigăzii Rutiere din 2010, anterior acesta lucrând la Jandarmerie.

Bărbatul ar locui alături de concubina sa, într-un apartament din judeţul Ilfov, în Măgurele. Poliţistul este  divorţat şi are doi copii (un băiat și o fată), nu doar unul singur așa cum au apărut primele informații.

În cadrul audierilor, el le-ar fi mărturisit colegilor săi că îi plac copiii de ani buni, lucru care le-a ridicat semne de întrebare anchetatorilor cu privire la posibilitatea că incidentul de vineri ar putea să nu fie unul izolat.

Eu vă mărturisesc că sunt blocat. Eu vă mărturisesc că nu credeam că așa ceva se poate. Vă confirm. Bărbatul este agent la Brigada de Poliție Rutieră. Nu-l cunosc, nu-l știu. Colegii lui au furnizat această informație. Clar că acești oameni nu ne avantajează, clar că acești oameni trebuie să dispară din sistem. (…) Nu m-am gândit niciun moment că poate să fie un polițist. Absolut deloc”, a declarat Dumitru Coarnă, liderul sindicatului din Poliție.