bazinul de inot

Taxele speciale care se aplică la Complexul de Sport şi Sănătate din cartierul reşiţean Lunca Bârzavei au fost, în parte, modificate. Astfel, din 2014, abonamentul lunar cu saună inclusă va fi de 200 de lei, cel pentru copiii între 10 şi 16 ani şi pentru pensionarii cu venit mai mic de 500 de lei va fi de 80 de lei, iar pentru cursuri de iniţiere pentru copiii până în 16 ani, abonamentul va costa 150 de lei.

S-au introdus, de asemenea, şi noi taxe. Doar pentru saună intrarea va costa 20 de lei pe oră, iar sportivii legitimaţi ai municipiului Reşiţa vor plăti şi ei, de anul viitor, o taxă de 50 de lei.

Anca Bălălău
Radio Reşiţa mi-a dat şansa să spun povestea mai departe ascultătorilor care cred în nemurirea artelor, cel mai minunat adăpost pentru cei care și-au ascuns, fără să știe nimeni, copilăria în buzunar și care au pornit să-și continue jocul până la sfârșitul lor. Sunt fericită fiindcă fac parte cu sufletul şi pregătirea mea profesională (absolvent licență și master- Jurnalism cultural al U.N.A.T.C. "I.L.Caragiale" București) dintr-o echipă minunată.