Accident teribil azi noapte: O fetiță a murit, șoferul vinovat a fugit deși era rudă cu victima

O fetiţă în vârstă de 11 ani a decedat în noaptea de joi spre vineri în urma unui accident rutier petrecut pe DN 10, în zona localităţii Sătuc, județul Buzău, după ce un autoturism a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat, şoferul fugind de la locul evenimentului.

Şoferul maşinii implicate în noaptea de joi spre vineri într-un accident în zona loclităţii buzoiene Sătuc şi soldat cu moartea unei fetiţe de 11 ani este un bărbat de 27 de ani, care nu avea permis de conducere şi care băuse.

“Referitor la accidentul rutier produs pe DN10, în urma verificărilor a reieşit că un bărbat de 27 de ani, din Greceanca, a condus un autoturism pe DN10, în localitatea Sătuc, iar pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum, a ieşit în afara carosabilului unde a acroşat o conductă de distribuţie gaze naturale, ulterior răsturnându-se. Din impact a rezultat decesul unei minore în vârstă de 11 ani, din Cândeşti”, au anunțat reprezentanții Poliţiei, conform news.ro.

Şoferul care a provocat accidentul rutier din localitatea Sătuc, soldat cu decesul unui copil de 11 ani, a fost prins în această dimineaţă. Din informaţiile comunicate de către anchetatori, reiese că cel care a provocat tragedia este chiar unchiul fetiţei, un tânăr de 27 de ani din localitate. Acesta nu deține carnet de conducere și se pare că era beat la ora producerii acidentului, relatează presa locală.

Suspectul a fost reţinut de poliţie pentru audieri preliminare şi va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentului.

Momentul în care mașina s-a răsturnat a fost surprins de o cameră video:

 

Cele mai citite

Related Articles