O adolescentă româncă de numai 14 ani a recurs la un gest dramatic în Italia, localitatea Mellilli, provincia Siracusa, în seara zilei de marți, 2 ianuarie, a relatat publicația Siracusa News.

Adolescenta s-a aruncat pur și simplu de la etajul 2 al casei în care locuia cu părinții săi în centrul localității și doar o minune a făcut să nu-și piardă viața. Echipajele medicale, sosite de urgență la fața locului, au fost chemate de mama fetei și au reușit să o stabilizeze pe adolescentă, care era conștientă la sosirea medicilor.

După ce a fost transportată la spital și internată la terapie intensivă, fata care a suferit câteva fracturi care nu-i pun viața în pericol, le-a povestit medicilor și carabinierilor motivul pentru care a recurs la acest gest dramatic.

Sătulă de scandalul din casă, a încercat să-și ia viața

Aceasta era sătulă până peste cap de certurile dintre tatăl și mama sa și această stare de tensiune din sânul familie a împins-o să facă un gest care putea să-i curme viața.

Carabinierii au deschis o anchetă în acest caz pentru a determina dacă există și alte motive pentru care tânăra româncă s-a aruncat de la etajul doi al casei în care locuia, în timp ce autoritățile penttru protecția minorilor au deschis o anchetă separată în acest caz.