Ce a făcut tânărul cântăreț de muzică populară Sergiu Curcă, înainte să-și ia zilele în noaptea de Anul Nou

Au apărut noi detalii despre gestul tragic făcut de un tânăr cântăreț de muzică populară chiar în noaptea de Revelion. Sergiu Curcă s-a sinucis chiar după ce cântase la o petrecere, care marca trecerea în noul an.

Cu numai câteva ore înainte să se sinucidă, Sergiu Curcă a cântat la o petrecere de Revelion. „După un gest necugetat, dupa ce aseară (duminică seară – n.r.) a cântat la o petrecere de Revelion, Sergiu a plecat la cele veșnice la numai 22 de ani”, a scris pe Facebook o persoană care l-a cunoscut pe solist citată de Antena 3.

Înainte să se sinucidă, solistul de muzică populară le-a lăsat un bilet de adio familiei și apropiaților, în care i-a îndemnat să-l uite și să-l conducă pe ultimul drum, scrie libertatea.ro.

Vă reamintim că Sergiu Curcă, care avea 22 de ani şi era solist al Ansamblului Folcloric de Cântece şi Dansuri Lipova, a fost găsit spânzurat. În timp ce toată familia petrecea intrarea în noul an, tânărul s-a închis în camera sa şi s-a spânzurat de tocul de la ușă, fiind descoperit la scurt timp, de rude, care au sunat imediat la 112.

“A fost găsit mort în locuinţa sa. Tânărul s-a sinucis, nu există alte suspiciuni cu privire la cauza morţii. La acest moment poliţiştii se află la faţa locului pentru cercetări”, a declarat pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Claudia Iuga, care a precizat că trupul neînsufleţit a fost dus la Serviciul de Medicină legală pentru necropsie.

Cele mai citite

Related Articles