Un polițist de 35 de ani a murit, în prima zi din an, la Oradea, într-un teribil accident

Un bărbat de 35 de ani, poliţist de frontieră, a murit, iar o tânără orădeancă este rănită, în urma unui accident produs chiar în prima zi a noului an, în Oradea.

Polițistul de frontieră conducea un VW Passat şi ar fi intrat cu viteză mare într-un sens giratoriu, potrivit primelor investigații, a relatat ebihoreanul.ro. Tânăra care se afla în mașină cu polițistul este într-o stare extrem de gravă la spital și medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor ei de supravieţuire a relatat Ghidul Arădean.

“La ora 6.53, pe DN 1, la intersecţia sens giratoriu de pe şoseaua Borşului, cu strada Uzinelor din municipiul Oradea, un bărbat de 35 de ani, din localitatea Sîntandrei, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, astfel că, la intrarea în sensul giratoriu, a pierdut controlul asupra direcţiei, autoturismul a părăsit partea carosabilă, şi s-a lovit de un stâlp de înaltă tensiune de pe partea dreaptă a ditecţiei sale de deplasare”, a declarat pentru sursa citată comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Cele mai citite

Related Articles