Revelion 2018. Petrecerile care vor avea loc în vestul țării

949

Reșița

În ultima zi a anului, reșițenii sunt așteptați de la ora 20.30 în centrul civic.  Pe scena vor urca Cristi Iakab şi the Road Band, Adriana Rusu şi Narcotic Sound. La miezul nopții va avea loc un foc de artificii.

Caransebeș
Anul acesta, de Revelion, Primăria şi Casa de Cultură „George Suru” din Caransebeş au pregătit un spectacol de muzică modernă, ce se va desfăşura în Piaţa „General Ioan Drăgălina”, precum şi tradiţionalul foc de artificii de la cumpăna dintre ani.

De la ora 22, va avea loc un program susţinut de Ansamblul „Doina Banatului”, împreună cu invitaţii săi. De la ora 23.10, pe scenă va urca Lambrino, iar la miezul nopţii este programat discursul primarului municipiului, Felix Borcean, urmat de focul de artificii. Imediat după miezul nopţii, Ilinca, cea care, în 2017, a fost reprezentanta României la Eurovision, va susţine un concert, iar în încheiere, caransebeşenii care au ales să sărbătorească Revelionul în aer liber vor putea încinge o „Periniţă”.

Băile Herculane

Localnicii și turiștii sunt aşteptaţi să servească o cupă de șampanie în Parcul Central al stațiunii de pe Cerna. „Cu siguranţă vom avea pregătite câteva sticle de şampanie pentru acest eveniment deosebit!”, ne-a declarat Cristian Miclău – primarul oraşului Băile Herculane.

Timișoara

Timişorenii vor intra în noul an pe ritmuri de mambo şi rock. Cântăreţul german Lou Bega, devenit celebru după lansarea hitului “Mambo nr. 5”, va fi capul de afiș al programului de Anul Nou organizat la Timişoara. Cei care vor petrece Revelionul în stradă se vor bucura de un concert susţinut de formaţia timişoreană Cargo. De asemenea, vor mai concerta Feli şi Alexandra Miron. Programul începe la ora 20:00 şi se va încheia după focul de artificii de la miezul nopţii.

Arad

Legendarii de la Saragossa Band sunt invitaţi speciali ai Revelionului popular organizat în centrul oraşului, pe platoul din faţa Palatului Administrativ. Spectacolul începe la ora 22.00, când pe scenă va urca trupa arădeană Fantazia, urmată de trupa Q Band, cu soliştii Claudia Iuga şi George Dancu. La trecerea în noul an, conform tradiţiei, va avea loc un foc de artificii.

 

Valentina Adam