[FOTO] Ultima seară de joi, 2017, Acasă, pe frecvențele Radio România Reșița

Motto: „Ai mii de motive să eșuezi în viață, dar nici măcar o singură scuză.” Rudyard Kipling

Radio România este radioul oamenilor şi promovează valoarea. Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

„Urmează cei 3 R: respect pentru tine, respect pentru alţii, responsabilitatea pentru toate acţiunile tale.”

În această ultimă întâlnire de joi, a anului 2017, ne vom aduna Acasă pe frecvențele Radio România Reșița pentru a ne bucura de finalul unui an petrecut împreună.
Deasemenea, printre amintirile lui 2017 este și Jurnalul de călătorie, scris împreună cu Avram Iancu, Crăișorul Dunării și vă propunem să pășim împreună în anul Marii Uniri-2018- printr-un gest patriotic care, în urma Votului fiecăruia dintre noi, să-l punem pe Locul 1 în Lume pe conaționalul nostru, în urma nominalizării sale de către World Open Water Swimming Association, printre cei mai buni înotători ai lumii în ape deschise.

Așadar să intrăm în Centenarul Unirii, uniți, votându-l pe campionul nostru Avram Iancu, fiindcă astfel, ne votăm pe noi și țara noastră.

După ora 22, Avram Iancu va fi alături de noi, pe calea undelor, Acasă, acolo unde ne este inima. Cred că atunci când inviţi oameni la tine acasă, îi inviţi în sufletul tău. Viaţa este frumoasă aici şi sunetele călătoresc pe o mare distanţă. Aici se află muzica sufletului, hrana sufletului şi dragostea sufletului… Cel mai înalt act de voluntariat, de slujire, de iubire, de respect este prietenia.

Aici, poti vota Avram Iancu, până în 31 decembrie,2017, ora 00:

2017 WOWSA Awards

“Respectul de sine nu poate fi vânat. Nu poate fi cumpărat. Nu poate fi fabricat din relaţiile noastre cu cei din jur. Respectul de sine vine când suntem singuri, în momentele de linişte, în locurile ferite de agitaţie, când ne dăm seama că, ştiind diferenţa dintre Bine şi Rău, am făcut Binele, că recunoscând frumuseţea, i-am oferit admiraţia noastră; cunoscând Adevărul, l-am rostit. “

La  numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62, vă aștept fiecare, de oriunde ne-ați asculta,  Acasă, pentru a mulțumii împreună unui an petrecut în familie, pe frecvențele Radio România Reșița.

Ne întâlnim Acasă,așadar, în această seară, pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Epilog:„Urmează cei 3 R: respect pentru tine, respect pentru alţii, responsabilitatea pentru toate acţiunile tale.”Dalai Lama

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles