Alexandru avea 23 de ani și venise acasă de sărbători, de la muncă din străinătate. A fost ucis de un tânăr beat și fără permis

Alex Ispas şi-a pierdut viaţa pe marginea drumului, după ce grupul de tineri în care se afla a fost spulberat de maşina condusă de un adolescent teribilist.

Tânărul ucis în timp ce se întorcea de la discotecă este plâns de către cei care l-au cunoscut. Pe pagina de Facebook a lui Alex Ispas, prietenii săi au scris o mulţime de mesaje de condoleanţe şi rămas bun.  Alexandru muncea în Italia, alături de tatăl său, și se întorsese acasă pentru a petrece sărbătorile cu familia, timp de câteva zile.

Vă reamintim că Alex Ispas -23 de ani-  a murit în a doua zi de Crăciun, într-un teribil accident de circulaţie. Se întorcea de la discoteca din Sîg, unde petrecuse împreună cu prietenii lui, şi, în timp ce se deplasa alături de alţi trei tineri, pe marginea drumului, a fost lovit din plin, din spate, de autoturismul condus de un adolescent de 18 ani din Chieşd, beat şi fără permis. Impactul i-a fost fatal lui Alex, alţi doi tineri, unul de 17 şi celălalt de 18 ani, fiind grav răniţi.

Deşi procurorii l-au vrut după gratii pe adolescentul care a provocat un accident rutier mortal în a doua zi de Crăciun, magistraţii Judecătoriei Şimleu Silvaniei au decis să îl plaseze în arest la domiciliu pentru următoarele 30 de zile. În vârstă de 18 ani, Alexandru O. a fost reţinut miercuri, 26 decembrie, la scurt timp după producerea accidentului, în care Aleandru şi-a pierdut viaţa şi alte două persoane au fost rănite.

De același autor

Related Articles