Nicio zi fără accidente în Mehedinţi

83

Primarul comunei mehedinţene Poroina Mare, Dan Anuța, a fost grav accidentat de un şofer neatent. Evenimentul a avut loc astăzi în Drobeta Turnu Severin, la intersecția străzii Mihai Eminescu cu strada Mareșal Averescu. Vinovat este un şofer în vârstă de 75 de ani din comuna Șimian. Acesta nu a acordat prioritate autoturismului în care se afla primarul, iar în urma impactului violent, maşina s-a răsturnat în mijlocul drumului, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, Mădălina Viziru.

„La data de 27.12.2017, ora 13, un bărbat în vârstă de 75 de ani, din comuna Şimian, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihai Eminescu din municipiu, la intersecția cu strada Mareșal Averescu, nu a respectat semnificatia indicatorului “oprire”, neacordând prioritate de trecere unui alt autoturism condus de un bărbat în vârstă de 62 de ani din comuna Poroina Mare, judetul Mehedinți. În urma impactului, cel de-al doilea autovehicul a ricoșat și a lovit un alt autoturism ce se afla staționat pe strada Averescu. A rezultat rănirea conducătorului celui de-al doilea autovehicul”.

Şoferul vinovat de producerea accidentului este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

(Sebastian Dragomir)