Stop Indiferenţei!Copiii ajută copii în cadrul campaniei “Muzică pentru viaţă”

Copiii ajută copii! Au demonstrat-o în urmă cu câteva zile la Căsuţa de Sticla din Parcul Tricolorului zeci de copii sănătoşi care au venit să ofere bani şi Muzică pentru Viaţă pentru copii bolnavi. În timp ce unii şi-au donat toţi banii din puşculiţă, alţii ne-au adus desene şi scrisori pentru a-i încuraja pe cei care suferă de boli incurabile. Este extraordinar să vezi cum aceste suflete inocente, înţeleg cauza campaniei şi fac tot posibilul ca din puţinul lor să-i ajute şi pe alţii.

Alexandra şi Vlăduţ, doi frati din Resita ne-au dăruit un desen cu un mesaj sugestiv “Stop INDIFERENŢEI” iar mesajul celor doi copii este adresat evident tot copiilor!Aceştia au venit de mai multe ori la Căsuţa de Sticlă şi au încercat, cu căldură în glas să-i încurajeze şi pe cei care au probleme de sănătate.

Dacă ei nu au rămas indiferenţi nu rămâne nici tu! Până mâine seară puteţi dona din putinul vostru pentru copii care suferă de boli incurabile de la Centrul Cristian Şerban din Buziaş nu mai sta pe gânduri fii bun donează fii sorele care luminează!

Daiana Roşca

De același autor

Related Articles