Topul celor mai valoroşi fotbalişti sub 21 de ani

La 19 ani, Kylian Mbappe se anunță un fotbalist uriaș, iar atacantul francez este deja un om de bază atât pentru PSG, cât și pentru echipa națională.

Evaluat la aproape 200 de milioane de euro, Mbappe este considerat cel mai valoros tânăr jucător U21 din lume. În acest top, făcut de cei de la CIES Football Observatory, vârful lui PSG îi depășește pe Dele Alli, Sane, Dembele sau Rashford.

Kylian Mbappe, cotat la 182,8 milioane de euro, a avut un final excelent de an și a marcat în ultimele două etape din Ligue 1, în succesele obținute de PSG cu Rennes (4-1), respectiv Caen (3-1).

“Sunt foarte puține momente în care pot să mă comport ca un băiat de vârsta mea. Faptul că am devenit un jucător atât de cunoscut la o vârstă atât de fragedă m-a impiedicat să duc o viață normală, ca orice adolescent”, a recunoscut recent Mbappe, pentru care PSG va plăti 180 de milioane de euro, în 2018.

În topul celor mai valoroși fotbaliști U21 mai apar și alte nume foarte cunoscute, precum Pulisic, Martial, Werner, Donnarumma sau Asensio.

Cele mai citite

Related Articles