Un episod extrem de brutal  de violență domestică a avut loc  miercuri în  Italia, în localitatea Forli acolo unde o româncă de 35 de ani a fost înjunghiat de două ori de soțul său italian a relatat publicația Forli Today.

Din relatările presei italiene reiese că bărbatul, care are împreună cu românca un copil de 10 ani, a fost lovit de o criză de gelozie și după ce i-a reproșat soției sale diverse lucruri a devenit violent. Bărbatul de 44 de ani a scos un cuțit și a lovit-o de două ori pe româncă care s-a apărat și astfel a fost rănită în zona brațelor.

Bărbatul a fost reținut de carabinieri 

Imediat după ce a lovit-o cu cuțitul pe soția sa italianul a ieșit în stradă unde a fost oprit de carabinieri care fuseseră anunțați de scandalul izbucnit în casa celor doi. Bărbatul a fost arestat preventiv și va fi  prezentat judecătorilor care vor decide dacă își va petrece sărbătorile după gratii. Românca a fost preluată de echipajele medicale de intervenție rapidă care au reușit să-i trateze la timp rănile, viața ei nefiind pusă în pericol

Între timp procurorii italieni cercetează dacă în familia celor doi au existat antecedente de violență  domestică pentru a putea încadra fapta agresorului în mod corect.