Accident grav aseară lângă Iași. Șase răniți din care doi în stare gravă

Şase persoane au fost rănite, dintre care două sunt în stare gravă, după ce două autoturisme  au intrat, miercuri seară, în coliziune frontală, într-un accident produs pe DE 583, la aproximativ cinci kilometri de municipiul Iaşi.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi, Anca Vâjiac, a declarat că victimele au fost transportate la Spitalul ″Sfântul Spiridon″, menţionând totodată că accidentul rutier s-a produs după ce o maşină a pătruns pe contrasens şi a intrat frontal într-un autoturism care circula regulamentar, a tranmis  Agerpres.

Se pare că şoferul vinovat de producerea coliziunii frontale este un bărbat care se întorcea cu soţia sa din Italia, pentru a-şi petrece sărbătorile de iarnă împreună cu familia rămasă în ţară.

O autospecială de Terapie Intensivă Mobilă a intervenit cu un echipaj medical pentru a prelua un bărbat de 60 de ani care era politraumatizat, cu fractură de bazin şi membre inferioare. Un alt bărbat, şofer al celeilalte maşini accidentate, a fost preluat de un echipaj de prim Ajutor. El are traumatisme toraco-abdominale, fractură de bazin şi membre inferioare. Două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă au transportat două victime policontuzionate, conştiente, cu leziuni minore şi alte două victime conştiente”, a declarat coordonatorul SMURD Iaşi, Diana Cimpoieşu.pentru publicația mai sus menționată.

De același autor

Related Articles