Ceartă între Primăria municipiului Lugoj şi Protopopiat

Un conflict între Protopopiatul din Lugoj şi Primăria oraşului a fost pe cale să izbucnească pe acest final de an, motivul scandalului fiind locul de organizare al petrecerii în aer liber de revelion.

Protopopiatul Ortodox a trimis o hârtie către Primăria Lugoj în care îşi exprima dezacordul legat de posibilitatea organizării revelionului lângă principala biserică a oraşului, la fel ca în ultimii ani. În prima fază primarul Francisc Boldea a declarat că nu va lua în considerare solicitarea bisericii, revelionul din Piaţa Victoriei fiind deja o tradiţie. Însă până la urmă, mânat de plângerile pe care protopopiatul le avea pregătite pentru poliţie şi jandarmerie, municipalitatea a schimbat locul de desfăşurare.

Revelionul va avea loc pe platoul Casei Sindicatelor, de la ora 22.30 până la miezul nopţii. În debutul evenimentului va cânta Vali Ivănescu Band, iar invitaţii speciali vor fi membrii formaţiei tribut Scorpions din Budapesta, care s-a înfiinţat în urmă cu 17 ani şi a concertat în majoritatea ţărilor europene. Spectacolul de Revelion se va încheia cu tradiţionalul foc de artificii ce va avea loc la ora 24.

(Ion Molodvan)

De același autor

Related Articles