Gheorghe Visu este legat de Banatul de Munte prin debutul cinematografic, în Reşiţa a făcut trei filme în orașul nostru, dar și prin prietenia ce o poartă oamenilor acestor locuri, reverența pe care o aduce memoriei marelui actor reșițean George Drăgulescu, artistul care și-a croit viața cu o scrisoare de la tatăl său în buzunar, ducând povața omului curat născut în Plugova.

Doritorii sunt așteptați pe pagina de facebook Radio România Reșița să liciteze pentru costumația îndrăgitului artist, Gheorghe Visu.

Nu este lipsit de semnificație gestul său de a dona campaniei umanitareMuzică pentru Viață recuzita din ultimul său film Ghinionistul, pentru sufletele care tresar în Banatul de Munte în fața unui gest frumos făcut de unul dintre cei mai mari actori români de teatru și film în viață-Gheorghe Visu.

Prin mesajul său ajunge în inimile noastre, prin hainele ce-au personalizat personajul său, rămâne în spațiul Banatului de Munte locuitor de onoare! Un singur gest de recunoștință făcut de unul dintre voi, care apreciați donația Maestrului la adevărata sa valoare și contribuți astfel alături de marele artist la salvarea unei vieți.

Doritorii sunt așteptați pe pagina de facebook Radio România Reșița să liciteze pentru costumația îndrăgitului artist, Gheorghe Visu. Vă așteptăm să vă înrolați în armata lui Moș Crăciun și  prin faptele bune, acum în pragul Nașterii Mântuitorului, să punem din căldura sufletelor noastre în ieslea Pruncului Isus -Iubire Creștină!

Anca Bica Bălălău