[VIDEO] Tânăra din Dolj, ucisă de o craioveancă la metrou: Află aici întreaga poveste!

O tânără de 25 de ani, din satul doljean Lişteava, a fost ucisă într-un mod cumplit, marţi seară, într-o stație de metrou din Bucureşti. În timp ce se afla pe peronul staţiei Dristor, Alina Ciucu a fost împinsă de o femeie în faţa unei garnituri care tocmai se apropia de peron. Iniţial, tânăra s-a ridicat, dar criminala i-a dat cu piciorul în cap chiar când metroul intra în staţie.

Scena cutremurătoare a fost filmată de camerele de supraveghere, iar poliţia a făcut publică poza criminalei. Magdalena Şerban, cea care cu câteva ore înainte repetase scena în altă staţie de metrou, a părăsit fără nici o remuşcare locul faptei. Ea a fost prinsă ieri-dimineaţă de poliţişti.

O craioveancă, de 36 de ani, este principala suspectă în cazul uciderii tinerei de 25 de ani, care și-a pierdut viața marți noapte, după ce a fost împinsă în fața metroului, în stația Dristor din capitală.

Potrivit unor surse GdS, suspecta se numește Magdalena Șerban și este din municipiul Craiova. Femeia a locuit în cartierul Craiovița Nouă până în anul 2008, când a plecat în Spania. S-a întors în cursul anului 2015, însă nu a mai revenit în Craiova, ci s-a mutat în București.

În împrejurări care nu au fost încă elucidate de procurorii din Capitală, marți noapte, craioveanca de 36 de ani a încercat să arunce o tânără în fața metroului din București, în stația Costin Georgian, însă nu a reușit.

Potrivit Hotnews, imaginile suprinse de camerele video din această stație de metrou arată că, marți după-amiază, o tânără a fost împinsă pe liniile metroului, însă a opus rezistență. La un moment dat chiar s-a luptat cu atacatoarea și a reușit să fugă.

Victima este o fată de 20 de ani, din București, care nu a mers imediat la poliţie, ci s-a dus acasă şi le-a povestit părinţilor cele întâmplate. Ulterior, în stare de şoc, în jurul orei 20.00, tânăra a depus o plângere. În același timp, Alina Ionela Ciucu, de 25 de ani, din comuna doljeană Ostroveni, își pierdea viața în stația de metrou Dristor. Ca și în primul caz, tânăra a fost împinsă în fața metroului de o femeie, care a fost identificată ca fiind aceeași Magdalena Șerban.

De altfel, încă de marți noapte polițiștii din Capitală aveau informații că ar fi vorba de aceeași persoană. „Vorbim despre un incident care a avut loc cu câteva ore înainte, dar care a fost comunicat poliţiei în jurul orei 20.00. O tânără ar fi fost împinsă, din fericire nu i s-a întâmplat absolut nimic, şi în jurul orei 20.00 s-a prezentat la poliţie să relateze acest eveniment. Există indicii că ar fi aceeaşi persoană în cauză şi aici“, declara marţi seară purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Ulterior, în cursul nopții, poliţiştii Brigăzii de Poliţie Transport Public Bucureşti, în baza descrierii făcute de tânăra de 20 de ani, dar și în baza imaginilor video, au depistat-o pe Magdalena Șerban, craioveanca fiind principalul suspect în acest caz.

Suspecta, incoerentă la audieri

Mai trebuie spus că, marți noapte, Poliția Capitalei a cerut ajutorul persoanelor care puteau oferi informații despre suspectă.

După ce a fost ridicată de polițiști, femeia de 36 de ani a fost dusă la audieri, însă anchetatorii nu au reușit să afle mare lucru de la ea. Potrivit Mediafax, femeia a fost incoerentă pe toata durată audierilor și nu le-a furnizat anchetatorilor nici o informație despre faptele comise.

Craioveanca de 36 de ani a explicat în fața procurorului de caz doar că nu are locuință și că a dormit de mai multe ori în Gara de Nord, iar în ultima perioadă a locuit la un prieten. Nu a putut indica adresa acestuia, însă a susținut că știe să ajungă acolo.

O ipoteză a anchetatorilor este că femeia are probleme psihice, motiv pentru care urmează să fie supusă unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă are discernământ.

De altfel, pe pagina de facebook a craiovencei de 36 de ani se găsesc o serie de mesaje la fel de incoerente, care aduc mai degrabă a blesteme.

Nu sunt Legi. Să orbiți când le citiți. Amin!“, „Să luați foc când luați Biblia în mâini. Amin!“, „Să vă facă doctorii la operație infecție și malpraxis. Amin!“, sunt câteva mesaje făcute publice de Magdalena Șerban.

Fotografia cu malfor-mația mea la sex a ajuns la Ș.L., care ajutat de șefii lui au dat-o pe un sait al Armatei Române unde au văzut cei din UE, iar apoi J.S.C. mi-a spus mie, iar eu la Poliție, Interpol, Cedo, Parchetul Militar. Sunt în Greva Foamei de 502 ore, în Craiova“, a mai susținut femeia într-un mesaj postat pe pagina sa de facebook.

A lovit-o cu piciorul în cap

Cercetările în acest caz de omor și tentativă de omor au fost preluate de procurorii Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, care au dispus reținerea suspectei. Ieri după-amiază, anchetatorii au făcut publice primele informații legate de acest caz. Procurorii bucureșteni au reținut că „în timp ce se afla pe peronul stației de metrou Costin Georgian, inculpata S.M. a împins o persoană de sex feminin spre liniile de metrou, cu intenția vădită de a o arunca în fața trenului care tocmai intra în stație. În timp ce se afla pe peronul stației de metrou Dristor 1, inculpata S.M. a împins o persoană de sex feminin spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe șine, în timp ce aceasta încerca să se agațe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul. Urmare a acestor acțiuni, victima a fost lovită de trenul ce intra în stație și a decedat ca urmare a leziunilor suferite“. Anchetatorii au mai precizat că suspecta va fi dusă la Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile.

Mama tinerei ucise nu are bani să o înmormânteze.

În Lişteava, satul natal al Alinei Ciucu, vecinii au aflat vestea şocantă de la televizor. Toţi vorbesc cu admiraţie despre tânăra care abia reuşise să îşi facă un drum în viaţă, după multe greutăţi. Viaţa Alinei a fost una chinuită de când s-a născut. Vecinii spun că tatăl tinerei consuma mult alcool, iar părinţii ei s-au despărţit încă de când era mică. Însă, în jurul vârstei de zece ani, Alina a avut noroc. Niște vecini care locuiesc peste drum de mama ei, în Lişteava, au îndrăgit-o şi au admirat-o pentru că era foarte isteaţă. Acest lucru i-a determinat să o ajute să meargă la şcoală. „Era o fată foarte cuminte şi foarte deşteaptă. Ştia când să vorbească şi ce să vorbească. Ştia să ignore dacă cineva avea un comportament prost sau o educaţie proastă. Ea nu jignea pe nimeni şi nici nu dădea ocazia să fie jignită de cineva. A reuşit să ajungă la Bucureşti pentru că au ajutat-o nişte vecini înstăriţi, care au văzut că învaţă foarte bine. Dacă nu o ajutau ei, nu avea nicio şansă să meargă mai mult de opt clase la şcoală, pentru că mama ei nu avea posibilităţi. Acum avea şi ea serviciu în Bucureşti şi găsise un băiat cu care urma să se căsătorească, dar n-a mai apucat“, a declarat mătuşa Alinei.

Alina plănuia să îşi ajute mama să îşi ridice o casă, pentru că cea în care locuieşte acum stă să cadă. Mama ei îşi pusese toate speranţele în ea, însă totul s-a năruit din cauza femeii care a decis să o omoare. „Era sufletul ei, doar pe ea o avea. A rămas singură. Chiar dacă erau departe una de cealaltă, Alina mai venea pe la ea sau vorbeau la telefon. Voia să strângă bani să îşi facă şi ea nunta şi să o ajute pe mama ei să îşi ridice o căsuţă. Acum nu are posibilitatea nici să o înmormânteze, are doar 142 de lei venit pe lună, abia se poate întreţine, nici nu ştie ce să facă mai întâi cu ei“, a spus mătuşa Alinei.

Vecinii o regretă pe Alina şi nimeni nu îşi explică de ce tocmai ea a fost victima femeii care a ucis-o cu cruzime. „A fost o fată foarte cuminte. Ştiu că au avut grijă de ea nişte vecini pentru că mama ei e foarte amărâtă. Ea stătea la Bucureşti, venea rar pe aici. Am aflat de la televizor ştirea. Ne pare foarte rău pentru ea, nu ştiu ce fel de om poate să facă aşa ceva“, a declarat Florin Stăvaru.

La rândul lui, bărbatul care a luat-o în grijă pe Alina pentru a putea merge la şcoală a declarat pentru Gazeta de Sud că Alina era un copil cuminte şi foarte respectuos. „Nu avea nici cea mai mică legătură cu femeia care a omorât-o. Ea a fost cel mai cuminte copil, a reuşit în viaţă pentru că a învăţat foarte mult. S-a luptat cu viaţa ca să reuşească. Şi reuşise. Nu era însărcinată, dar era într-o relaţie, îşi dorea să se căsătorească“.

Sursa: gds.ro

Cele mai citite

Related Articles