Italia: S-a aflat identitatea românului găsit decapitat și cu brațele tăiate

Acum câteva zile presa din România și din Italia prezenta cazul teribil al descoperirii unui cadavru decapitat și cu brațele tăiate, în localitatea Caltagirone din Italia. Din păcate suspiciunea că ar fi vorba despre cadavrul unui român a fost confirmată astăzi de presa italiană prin intermediul lui Emiddio Bianchi, directorul ziarului Casertasera a relatat publicația de limba română, Ziarul Emigrantul.

Cadavrul decapitat și cu brațele tăiate este al lui Costel Ciobanu, un român de 51 de ani din județul Vaslui care fusese dat dispărut de familia sa de câteva zile deoarece nu mai răspundea la telefon. Costel lucra în localitatea Sigonella, o localitate apropiată de locul unde a fost descoperit cadavrul mutilat al românului.

Sora lui Costel a încercat să dea de acesta postând anunțuri pe grupurile de socializare ale românilor din Italia și până la urmă vestea morții acestuia a căzut ca un trăsnet. Urmează să fie făcut și testul ADN al cadavrului dar autoritățile sunt sigure că victima cumplitei crime este Costel Ciobanu.

Carabinierii, care încearcă acum să dea de urma criminalului/criminalilor, consideră că victima a fost mutilată deoarece s-a încercat ascunderea identității acesteia.

De același autor

Related Articles