Un tânăr român, în vârstă de 22 de ani, din Craiova şi-a pierdut viaţa într-un teribil accident rutier petrecut în Marea Britanie. Maşina în care se afla Mădălin s-a lovit frontal de un alt autoturism, iar din cauza leziunilor suferite a decedat.

Mădălin era plecat la muncă în Anglia împreună cu logodinca sa. Pe data de 4 decembrie a fost implicat într-un grav accident de circulaţie, iar din cauza leziunilor suferite a decedat.

Rudele lui Mădălin fac apel la solidaritatea celor care pot dona

Părinţii trebuie să plătească suma de 6000 de euro pentru repatrierea trupului neînsufleţit, banii de care nu dispun. „Dragi prieteni, vă reţin două minute din timpul vostru preţios. Prietenul meu, cumnatul meu, în vârsta de 22 ani, s-a grăbit să meargă printre îngeri! Această pierdere s-a petrecut în Anglia, iar pentru repatrierea trupului neînsufleţit este nevoie de ajutorul prietenilor şi oamenilor cu suflet, care doresc să ne fie alături în aceste momente foarte grele. De aceea, pentru a-i sprijini, s-a deschis un cont, în care fiecare poate contribui cu ceea ce crede că poate!

Acesta este contul în care vom strânge banii: RO84BTRLRONCRT0388992201-Banca Transilvania(Dudă Marian). Dumnezeu să îi întărească, să le dea putere părinţilor şi impreună să reuşim să le scurtăm pe cât posibil această suferinţă. Haideţi să ne unim şi să le fim alături!”, este mesajul cumnatului tânărului decedat care a fost citat astăzi de Adevarul.