[FOTO] “Mesagerii Unităţii”: Tea Potocean, Vali Voin, Dan Ghilea și inspectorul şcolar Preot Profesor Nicu Chiosa invitații emisiunii “Singuri, dar împreună”

298

Radio România este radioul oamenilor şi promovează valoarea. Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

În această seară, de la ora 22, la emisiunea “Singuri, dar împreună” vom vea menestreli ai tinereţii care aduc un mesaj de suflet tuturor ascultătorilor Radio România Reşiţa. Elevii Colegiului Naţional “Traian-Lalescu” şi voluntari ai Centrului de Tineret “Mesagerii Unităţii”: Tea Potocean, Vali Voin, Dan Ghilea împreună cu inspectorul şcolar Preot Profesor Nicu Chiosa.

Centrul de Tineret “Mesagerii Unităţii” functionează vis a vis de Catedrala din Muncitoresc, în spatiul fostului centru Tabor.

Distinşii noştri invitaţi ne vor povesti despre activităţile centrului lor, ne vor cânta şi ne vor spune ce înseamnă A DĂRUI, în această perioadă şi bineînţeles despre cât de important este să fim împreună, să ne dăm pacea şi prietenia, să ne implicăm pentru a nu se simţi nimeni singur, pentru a rămâne împreună cu Credinţă ,Nădejde şi Dragoste.

Deasemenea gândurile noastre vor continua să scrie scrisoarea de dragoste lumii, prin proiectul Radio România Reşiţa, Muzică pentru Viaţă, începută anul trecut şi continuată anul acesta în perioada 17-23 decembrie la Căsuța de Sticlă,din Parcul Tricolorului, unde  ÎMPREUNĂ vom da o șansă copiilor bolnavi de diabet și hemofilie la viață, la joacă, la SPERANȚĂ! Aceşti bolnavi îşi găsesc  alinarea şi învaţă să lupte la Centrul Medical „Cristian Şerban” de Evaluare, Terapie, Educație Medicală Specifică și Recuperare, din Buziaş. Aceasta este o instituție unică în România, prin profilul ei, înființată pentru copii şi tineri cu diabet zaharat și hemofilie, cărora, în timp, li s-au adăugat și alte categorii de bolnavi cu: obezitate, dislipidemii şi alte boli ale sângelui. Centrul este un spital public, nu unul privat, fiind introdus, chiar de la început, în sistemul medical de stat, ceea ce înseamnă că, pentru pacienți, totul este gratuit. Funcționează tot timpul anului, în serii cu durată de 10-14 zile, pentru copii și tineri cu vârsta până la 44 de ani. Însoțitorii copiilor și ai pacienților nedeplasabili se pot interna, în condițiile legii și cu sprijinul Fundației Cristian Șerban. De la înfiinţare peste 25 de mii de copii din toată ţara au beneficiat gratuit de serviciile medicale ale centrului.

Semnaţi alături de invitaţii noştri în această seară pe  frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării,  sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255. 20. 60. 62 puteți intra în direct cu invitaţii noştri.

Anca Bica Bălălău