[FOTO-VIDEO] Fostul internațional Dorinel Munteanu, Moș Nicolae pentru o zi

344

Fostul internațional cărășean, Dorinel Munteanu a fost pentru o zi Moș Nicolae! Cu ocazia sărbătorii Sfântului Nicolae, Dorinel Munteanu, a dăruit cadouri copiilor. La baza sportivă pe care o deține a fost colindat de copiii și adolescenții de la Centrul de plasament „Speranța” din Reșița, dar și de componenții echipei de fotbal de la CSM Reșița. Este vorba despre juniorii născuți în anul 2005, formație coordonată de Robert Nosal.

Este un act de caritate prin care componentul ”Generației de aur” își dorește să fie tot mai aproape de semenii săi:

” De la Moș Nicolae încep sărbătorile de iarnă și este un prilej de bucurie pentru toți. În această seară, m-am gândit ca eu să fiu Moș Nicolae pentru ei. În special m-am gândit la copiii din Centrul de plasament și voi încerca, pe viitor, să fiu tot mai aproape de ei. Ei sunt bucuria noastră și viitorul nostru și mă bucur că i-am făcut fericiți pentru câteva momente. Sunt convins că în sufletul lor ei sunt bucuroși, a declarat Dorinel Munteanu. ”

Și copiii de la Centrul Speranța au dorit să-i mulțumească lui Dorinel Munteanu pentru gestul făcut:

”Am venit să colindăm și am primit pachete de la dl. Dorinel Munteanu. Noi îl cunoaștem din naționala de fotbal a României. I-am mulțumim pentru pachete și l-a colindat. ”

”Astăzi am colindat și am primit cadouri de la dl. Dorinel Munteanu și îi mulțumim pentru tot.”

”A fost frumos și îi mulțumim ”Moșului” pentru cadouri”.

”Îi mulțumim d-lui Dorinel Munteanu căci ne-a adus cadouri și că s-a gândit la noi, la copiii de la Centrul Speranța”.

Cu acest prilej Dorinel Munteanu a spus ce își dorește personal de la Moș Crăciun:

”În primul rând îmi doresc ca împreună cu soția și fetița mea să fim sănătoși. În plan profesional îmi doresc ca să revin pe banca unei echipe, îmi doresc foarte rapid să-mi încep activitatea ca antrenor. Și eu aștept vești bune de la Moș Crăciun.Tuturor românilor, bănățenilor le doresc să fie sănătoși, să fie mult mai îngăduitori, să fie mai liniștiți, să-și petreacă sărbătorile în familie, să se bucure de ce-i frumos. La mulți ani! ”

Cristina Corocan