BERBEC
Sunteţi hotărât să puneţi la punct detaliile unei afaceri şi să începeţi o viaţă nouă. Puteţi fi optimist, pentru că aveţi şanse mari de reuşită. Relaţiile sentimentale decurg fără probleme.

TAUR
Aveţi succes în toate activităţile legate de cămin şi în afaceri. Familia şi colaboratorii vă apreciază iniţiativele. Puteţi să vă faceţi planuri de viitor.

GEMENI
S-ar putea să vă schimbaţi programul pe neaşteptate. Nu vă îngrijoraţi, nu este nimic grav! Sunteţi invitat la o petrecere, unde faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită.

RAC
Sunteţi foarte pragmatic şi intenţionaţi să porniţi o afacere la care vă gândiţi de mult timp. Un prieten vă propune un nou loc de muncă. Consultaţi-vă şi partenerul de viaţă!

LEU
Aveţi şanse să începeţi o activitate care vă va aduce mari satisfacţii financiare. Tot ce începeţi azi va avea trăinicie. Evitaţi speculaţiile!

FECIOARĂ
Faceţi cunoştinţă cu o persoană care vă ajută să porniţi o afacere. Visele vi se pot îndeplini, dar evitaţi orice fel de speculaţii. Relaţiile parteneriale sunt deosebit de bune.

BALANŢĂ
Zi bună pentru afaceri. Puteţi avea succes într-o activitate nouă. S-ar putea să plecaţi într-o călătorie în care obţineţi satisfacţii pe plan financiar şi sentimental.

SCORPION
Nu este momentul să mergeţi în vizită la prieteni. Cu partenerul de viaţă vă înţelegeţi foarte bine şi aveţi ocazia să petreceţi momente plăcute.

SĂGETĂTOR
Sunt şanse să plecaţi într-o călătorie în interes personal, în care vă apropiaţi mai mult de persoana iubită. Este posibil să întâlniţi o persoană mai în vârstă care vă va ajuta într-o afacere.

CAPRICORN
O rudă vă propune să vă asociaţi într-o afacere. Nu vă grăbiţi. Sunteţi invitat la o petrecere şi nu puteţi să refuzaţi. Fiţi cumpătat, pentru că sunteţi predispus la probleme digestive!

VĂRSĂTOR
Intenţionaţi de multă vreme să porniţi o afacere, dar astăzi nu este momentul potrivit. Riscaţi să faceţi greşeli din cauza nerăbdării.

PEŞTI
Pot surveni evenimente neaşteptate, care vă dau programul peste cap. S-ar putea să aveţi musafiri din altă localitate sau să fiţi nevoit să plecaţi în vizită.