Taximetrele din Lugoj vor avea toate culoarea albă

Aleşii lugojeni au aprobat în ultima şedinţă de consiliu, noul regulament privind organizarea şi executarea serviciului de transport în regim de taxi şi de transport în regim de închiriere în municipiu.

Cea mai importantă decizie a fost legată de culoarea pe care o vor avea autovehiculele ce îi vor deservi pe lugojeni, astfel că, aflându-se în asentimentul taximetriştilor, consilierii au hotărât ca de anul viitor maşinile să fie toate de culoare albă şi nu galbene, cum se dorea iniţial.

De asemenea, s-au stabilit şi locurile de aşteptare a clienţilor, care vor fi pe strada Gării, lângă Staţia CFR – 20 de locuri; strada A. Mocioni, vizavi de Parcul Gării – 10 locuri; strada N. Bălcescu, vizavi de Galeria de Artă – 4 locuri; strada Gh. Doja, în faţa Spitalului TBC – 5 locuri, strada Timişoarei, în faţa blocului D5 de lângă Staţia OMV – 3 locuri; strada Făgetului, în faţa Cimitirului Ortodox – 4 locuri; Sala de Sport Lavinia Miloşovici – 8 locuri; strada I. Huniade, lângă intersecţia Unic – 10 locuri; Autogară – 4 locuri; Mondial Bocşei – 4 locuri şi cartierul I.C Drăgan – 4 locuri.

Serviciul de transport persoane în regim de taxi în municipiul Lugoj va fi asiguraţ la fel ca şi în prezent, de 130 de taximetre.

(Ion Moldovan)

Cele mai citite

Related Articles