Tânăr român de 31 de ani mort în Germania unde lucra ca șofer profesionist

Conducea pe drumurile Europei în căutarea unui trai mai bun, însă se va întoarce acasă în sicriu. Un tânăr şi-a pierdut viaţa într-un groaznic accident rutier produs în Germania a relatat ziarul Unirea. Călin Găldean în vârstă de 31 de ani era din Sebeș și lucra ca șofer profesionist. Nenorocirea a lovit la începutul săptămânii, Călin aflându-se la volanul autovehicului pe care lucra când s-a întâmplat accidentul.

Rudele și prietenii  sunt șocați și nu le vine să creadă că acesta a murit. Pe pagina de Facebook a tânărului curg mesajele, iar unele dintre ele sunt extrem de emoționante:

“Nu îmi vine să cred prieten drag, nu o să te uit niciodată. Dumnezeu să te odihnească și să întărească pe familia ta.”

“Mult prea devreme prieten drag, prea devreme ai plecat dintre noi. Dumnezeu să te odihneasca în pace. “

“Un copil cu o inimă uriașă, un suflet frumos, am avut plăcerea să mă consideri fratele tău mai mare, să îmi ceri sfatul pentru absolut orice, să îmi spui tot ce te durea, să îmi destăinui visele tale, să îmi descrii oamenii dragi ție, și erau atât de mulți. Aseară, îmi vine atât de greu, am râs atât de mult, erai în stare să faci și cel mai trist om de pe lumea asta să râdă…..ai ținut secretă prietenia ta cu mine pentru a evita bârfele. Acum, nu îmi rămâne decât să îți mulțumesc pentru fiecare zâmbet pe care mi l-ai provocat atunci când eram supărat. Îți mulțumesc că m-ai considerat fratele tău și simt un gol atât de mare acum…… Dumnezeu să aibă grijă de tine și de cei pe care eu știu că îi iubeai enorm și care acum rămân fără sprijinul tău! “ , sunt doar câteva din mesajele de condoleanțe transmise de prietenii tânărului șofer decedat.

Cele mai citite

Related Articles