Doi români au fost filmați de camerele de supraveghere dintr-un supermarket britanic în timp ce buzunăreau o octogenară. Cătălin Mihai Verea, de 44 de ani, alături de un complice, au urmărit femeia vulnerabilă când intra să facă cumpărături într-un magazin Aldi din Shropshire.

Complicele i-a distras atenția femeii, în timp ce Verea i-a luat poșeta fără ca aceasta să simtă ceva. Tribunalul din Telford nu l-a pedepsit cu închisoarea pe hoț, ci doar l-a pus să plătească 192,5 lire sterline compensație, 185 de lire sterline cheltuieli de judecată și 85 de lire sterline către victimă.

Procurorul Abigail Hall a spus că Verea a urmărit victima, care nu știa că a fost vizată, de-a lungul coridoarelor supermarketului. Ea nu și-a dat seama că banii și cardurile de fidelitate îi fuseseră furate până când a ajuns la casă pentru a-și plăti bunurile.

Verea, care era în Marea Britanie timp de mai puțin de 12 luni, a scos banii din poșetă, pe care a aruncat-o într-un coș de gunoi.

Apărătorul lui Verea a declarat instanței că acesta regretă ceea ce a făcut și are remușcări.

3 COMENTARII

  1. Și pt 2-3 de ăstia se „strică „toată demnitatea de a ne mai numi români. ..Au și alții din alte state „jivinele”lor. ..

  2. Astia sint aia plecati la munca…Mi-e rusine sa spun ca vin din RO!

Comments are closed.