Monica Pop a făcut astăzi o dezvăluire neplăcută, după moartea Stelei Popescu. În urma unor informații primite de la organizatori, se pare că marea actriță a ajuns la un alt eveniment, decât cel la care fusese invitată, lucru care a enervat-o la culme în seara respectivă. Medicul Monica Pop a făcut dezvăluirea pe pagina sa de socializare:

“Aflu ca, de fapt, doamna Stela Popescu nu a fost la Gala Femeilor de Succes ci a fost dezinformată și atrasa la o „copie”.  În plus, ca nu i-au trimis mașina, ca a asteptat citeva ore, TOATE A ESTEA PROVOCINDU-I O STARE NERVOASA CU URMARILE CUNOSCUTE!
Deci, se pare ca NU ERA INCOERENTA ȘI CA, IN REALITATE SI-A EXPRIMAT REVOLTA DE A FI AJUNS ÎN ALTA PARTE! („de ce m-ati adus aici”, „m-am tot imbracat si m-am tot coafat”, etc!) Foarte revoltata de ce s-a întâmplat de fapt!
Nu era nici un afiș, nici o sigla cu denumirea galei, asa cum s-a spus că se numea!

Gala Femeilor de Succes este cu titlu protejat si inregistrat la OSIM! Acolo se pare ca era altceva! Și ca au fost premiati si BARBATI! DECI, NU ERA GALA FEMEILOR DE SUCCES!
E INCREDIBIL! DACA E ASA! SA RASPUNDA CEI IMPLICAȚI!  Ceea ce am scris aici am aflat acum de la organizatorii adevaratei Gale a Femeilor de Succes, organizata anual !
Daca e adevarat, (si asa pare a fi) cum si de ce NU S-A SESIZAT NIMENI PÂNA ACUM?!!!”,  a scris revoltată Monica Pop pe contul de socializare.