Horoscop 2 decembrie 2017

HOROSCOP 2 DECEMBRIE 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Interesantă zi la capitolul financiar. Poti primi cadouri, recompense sau remunerația de la un loc de munca se poate modifica definitiv. Rapid apar și cheltuielile pe cele necesare traiului cotidian sau pe mofturile celor dragi. Ar fi bine dacă ai echilibra latura materială a vieții cu cea spirituală. Nu este momentul pentru lansări in afaceri sau pentru speculații financiare.

HOROSCOP 2 DECEMBRIE 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ziua îți aduce o determinare aparte de a renunța la situațiile și relațiile care nu te mai reprezintă. Ai șanse deosebite de a-ți îmbunătăți viața, însă totul depinde numai de tine. Celorlalți ar fi bine să le explici deciziile luate, folosind un ton moderat, tact și diplomație. Ai idei bune, cuvintele tale îi vor fermeca pe cei din jur, dar fii prudent. Spre seară, odihnește-te mult.

HOROSCOP 2 DECEMBRIE 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Stările tale de spirit fluctuează mult. Se recomanda sa te ocupi numai de treburile de rutină si sa fii cat mai discret in anturaj. Nu divulga altora planurile tale de viitor. O discuție de taină cu cineva de încredere te va ajuta să-ți lămurești situația profesională. Revelațiile pot fi uluitoare, de aceea notează într-un juranl cele aflate și înțelese astăzi.

HOROSCOP 2 DECEMBRIE 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Este un moment foarte important de a te debarasa de prietenii sau protectorii care s-au dovedit până acum neserioși. Este posibil să afli informații neplăcute despre unii și astfel să te hotărăști ferm să îți schimbi concepțiile vizavi de prietenie și implicațiile ei. Prudență, răbdare, toleranță! Evita speculatiile si asculta cu atentie ce au de zis ceilalti.

HOROSCOP 2 DECEMBRIE 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

Bine ar fi să dedici întreaga zi locului de muncă și relațiilor colegiale. Sunt posibile discuții aprinse cu un șef sau cu autoritățile. Pe de alta parte pot veni catre tine oferte de colaborare tentante. Studiaza cu atentie propunerile si actioneaza in consecinta. Evita conflictele si nu te abate de la planurile tale. Vei reuși să realizezi tot ce ți-ai propus!

HOROSCOP 2 DECEMBRIE 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Relațiile cu străinătatea și studiile pe termen lung sunt subiectele principale atinse de razele astrelor. Este posibil să primești acordul pentru o plecare în ținuturi îndepărtate sau să stabilești o legătura de lunga durata cu cineva aflat la mare distanță. Spre seară, cele mai potrivite sunt plimbările în aer liber, vizionarea unei piese de teatru sau conversațiile pe teme spirituale.

HOROSCOP 2 DECEMBRIE 2017 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

O zi excelenta de a te ocupa te ocupa de chestiunile financiare ce vizeaza banii si bunurile altora. Functie de caz, verifica cu atentie documentele juridice si nu te avanta in investitii sau afaceri. Exista restrictii la capitolul finante si bine este sa iei aminte. In a doua parte a zilei încearcă să găsești un echilibru intre latura materiala si cea spirituala a vieții.

HOROSCOP 2 DECEMBRIE 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Relatiile parteneriale si colaborarile îți deschid saptamana. Sunt posibile discutii conflictuale cu partenerul de viata, dar atentie ca la tine se afla hiba. Incearca sa iei in considerare punctul de vedere al celuilalt si fii mai cooperant. S-ar putea sa primesti oferte de asociere intr-un parteneriat. Analizează toate detaliile, dar ia deciziile finale peste câteva zile.

HOROSCOP 2 DECEMBRIE 2017 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Se anunță multe treburi la locul de muncă. Relatiile colegiale sunt deficitare si pare ca doar tu muncesti. Însă, doar pare! Energia viatala este la cote scazute, asa incat dozeaza-ti eforturile si ocupa-te de prioritati. Sanatatea fluctueaza destul de mult, cu accent pe segmentele gâtului și secundar pe aparatul uro-genital. Folosește doar remedii naturiste!

HOROSCOP 2 DECEMBRIE 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Gândurile tale zboara la relatiile sentimentale, distractii si aventuri. Esti vesel, pus pe sotii, dar atentie ca ceilalti nu vad cu ochi buni veselia ta. S-ar putea ca persoana iubita să-ți reproșeze comportamentul, iar dreptatea se află de partea ei. Temperează-ți cheful de distractii si fii mai rezervat. Spre seară adună-i pe cei dragi la o șuetă liniștită.

HOROSCOP 2 DECEMBRIE 2017 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Spatiul locativ, locurile natale si relatiile familiale sunt zonele spre care te îndreaptă astrele. Sunt momente bune pentru activitati gospodaresti, atat in ceea ce priveste casa, cât și grădină. Nostalgia copilariei se instaleaza in sufletul tau. Planifică o vizita in locurile natale sau răsfoiește un album cu poze de familie. In a doua parte a zilei, aduna-i pe cei dragi la o reuniune familială.

HOROSCOP 2 DECEMBRIE 2017 Pești (19 februarie – 20 martie)

Este rost de multe călătorii pe distanțe scurte. Se ivesc tot felul de comisioane de facut, iar tu esti cel vizat pentru a le indeplini. Fii prudent la drum! Intalnirile si dialogurile cu rudele sau prietenii apropiati sunt la ordinea zilei. Altii se pot ocupa de cursuri de formare profesionala, necesare carierei. Detașează-te de problemele celorlalți și nu lua de bun chiar tot ce auzi.

Cele mai citite

Related Articles