Stația de Hemodializă a Spitalului Județean de Urgență Arad are aparatură de ultimă generaţie!

Trei aparate performante au fost achiziționate zilele acestea din bani proveniți de la Primăria Municipiului Arad pentru Stația de Hemodializă din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Valoarea aparaturii medicale se ridică la 200.000 de lei.

Primăria Municipiului Arad continuă investiţiile în sistemul medical arădean. Cu fiecare nouă achiziţie suntem tot mai aproape de atingerea obiectivului propus: dotarea celei mai mari unităţi medicale din judeţ la standarde europene. Facem acest lucru atât pentru pacienţi, cât şi pentru cadrele medicale, motivându-le să rămână în ţară, să profeseze aici, unde este atât de multă nevoie de ele”, a declarat primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă.

”Am primit, la nivelul Statiei de Hemodializă, aparatura solicitată, constând în stație de purificare a apei prin osmoză inversă și două aparate de hemodializă, în valoare totală de 200.000 de lei, aparatură care permite desfășurarea activității medicale la parametri optimi în cadrul secției noastre, fiind de mare valoare pentru creșterea performanței serviciilor oferite pacienților. Dorim cu această ocazie să mulțumim atât primăriei cât și conducerii spitalului pentru sprijinul acordat”, a declarat dr. Viorel Pîtea, medic șef Stație Hemodializă.

Daiana Roşca

De același autor

Related Articles