Cântăreața Sanda Ladoși a fost saltată de mascați și dusă la audieri

Sanda Ladoși a fost audiată, marți, alături de soțul său, la sediul DIICOT, structura centrală, fiind acuzată de grup infracțional organizat și spălare de bani, potrivit unor surse judiciare. Sanda Ladoşi şi soţul ei au fost săltaţi de mascaţi marţi dimineaţă, în jurul ore şase dimineaţă.

Cântăreața Sanda Ladoși a ieșit, marți după-amiază, din sediul DIICOT, după ce a fost audiată aproape 12  ore, având calitatea de suspect într-un dosar de spălare de bani în care prejudiciul este de aproximativ un milion de euro. Cântăreața a spus că „figurează ca nume pe o firmă” și nu are nimic să-și reproșeze.

„Nu am niciun fel de detalii să vă dau pentru că personal nu am fost implicată, existam ca nume pe firmă, ca și semnături, acte, întocmiri. Dacă facem legătură, în 2006 am rămas însărcinată, în 2007 am născut, iar faptele s-au petrecut în 2008 când eram cu copiii acasă. Atâta timp cât nu sunt un om acuzat de ceva, ci doar suspect, nu am de ce (să-mi fac griji – n.red.). Atâta timp cât învinuiri sunt multiple, eu vreau să se demonstreze. (…) Figurez ca nume pe o firmă. Nu îmi reproșez nimic persoanl. Sunt alături de soțul meu”, a spus Ladoși, la ieșirea din sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT).

Procurorii au făcut, marți dimineața, zece percheziții în București și Ilfov, existând suspiciunea că „în perioada 2008 – 2014, doi suspecţi au inițiat și constituit un grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune în dauna unor instituții de credit și spălare de bani, prin disimularea originii ilicite a sumelor de bani obținute din activitatea infracțională, grup la care au aderat și pe care l-au sprijinit și alte persoane”, a transmis  DIICOT prin intermediul unui comunicat de presă.

Cele mai citite

Related Articles