[FOTO] Dan Mirea şi Florin Ibraşi: invitaţii emisiunii “Între noi. Rămâne între noi”

Radio România este radioul oamenilor şi promovează valoarea. Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

„Rolul esenţial al teatrului este acela de a-i aduce pe oameni la spectacole, pentru că teatrul este o şcoală.”Stela Popescu

Sunt meserii pentru care nu ajung  „studiile de specialitate”… Meserii pe care nu le poți învăța, decât prin devenirea de sine. Iar această devenire de sine necesită un efort imens, capacități, aptitudini și competențe speciale, abilități concrete și nu în ultimul rând HAR.

De ce iubim actorii de teatru şi film, aceşti Visători de Profesie ? Se spune că teatrul este Viul pentru Vii, că ei actorii sunt scutul personajelor care ne protejează sufletul, ni-l hrănesc cu spiritul lor, ni-l potcovesc cu norocul cunoaşterii.

De ce iubim actorii, fie că sunt aici sau… dincolo ?

În această seară, de la ora 22,  la emisiunea “Între noi. Rămâne între noi”, invitaţii emisiunii sunt actorii Dan Mirea şi Florin Ibraşi, alături de care vom vorbi despre condiţia actorului, despre experienţa acumulată în urma distribuţiei lor în filmul Ghinionistul ce a avut Avanpremiera la Reşiţa, vineri 24 noiembrie şi bineînţeles despre teatrul reşiţean.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau o255 20 60 62 puteţi intra în direct cu invitaţii noştri.

Rămâneți în compania invitatului nostru,Doru Buzducea, pentru o după amiază deosebită, pe frecvenţele 105.6 FM, iar ascultătorii din Clisura Dunării pe 91,9 FM  ori 92,8FM. Ne puteți asculta şi pe radioresita.ro. sau  pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal.

Anca Bica Bălălău

 

Cele mai citite

Related Articles