Crimă oribilă azi noapte în Satul Mare. Au fost uciși soțul, soția și soacra

O crimă oribilă a avut loc în cursul nopții trecute în județul Satu Mare. O întreagă familie din comuna Apa a fost ucisă cu sânge rece, în propria locuință, în cursul acestei nopți.

Trei persoane, soț, soție și soacră, au fost ucise cu brutalitate. Cele trei victime au fost găsite în aceast dimineață de un vecin care a alertat autoritățile.

Potrivit Presasm.ro, cadavrele celor doi soți au fost găsite aliniate în fața garajului. Soacra bărbatului, în vârstă de 70 de ani, a fost găsită în locuință.

Din primele informații citate de Presasm.ro, bărbatul ucis avea în jur de 50 iar soția acestuia avea 45 de ani. Este vorba despre Rentea Gheorghe și Rentea Niculina, localnici din Apa.

Persoana care a găsit cadavrele erau o rudă a acestora. Nu a reușit să îi identifice din cauza faptului că zăceau într-o baltă de sânge și prezentau mai multe lovituri la nivelul capului, fiind desfigurați. Ruda a apelat la ajutorul unui vecin. Acesta a fost cel care a identificat victimele.

Poliția se află acum la locul crimei pentru cercetări. Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare a confirmat faptul că este vorba despre trei persoane decedate la Apa și că polițiștii fac cercetări la fața locului.

Cele mai citite

Related Articles