Italia: O româncă frumoasă l-a stors de 780 de mii de euro pe un bătrân italian îndrăgostit

Nu mai puțin de 780 de mii de euro, atât susține un italian ca i-ar fi dat iubitei lui românce, cu 33 de ani mai tânără. Acum omul se străduiește să obțină prin instanță banii înapoi … sau, dacă se poate, femeia să se întoarcă la el.

Povestea de dragoste dintre frumoasa româncă și bătrânelul italian, pe nume FRANCESCO THELIA, a început în urmă cu doi ani la Milano. Tânăra l-a consolat rapid pe mult mai maturul ei iubit pentru pierderea soției.

În cursul scurtei relații, italianul a făcut tot ce a putut să-și mulțumească partenera. I-ar fi transferat, spune el, mari sume de bani, după ce ar fi vândut o casă în Italia. Și-a răsfățat iubita și cu o excursie în Dubai, iar când banii s-au terminat i-a oferit și bijuteriile familiei.

OANA ANGHEL, avocata italianului, a declarat pentru Kanal D : “a avut o relatie apropiata cu aceasta tanara doamna din Gorj. Isi faceau confidente, traiau impreuna. Inteleg de la domnul italian ca aceasta doamna traia la el in casa.”

Contactată de reporterii de la Kanal D românca s-a cam contrazis în declarații. Dacă inițial a susținut că nu a avut nici un fel de relație cu italianul, a susținut apoi că acesta i-a făcut acte pe o casă, prin urmare aceasta este a ei.

Între timp avocata italianului pregătește o plângere penală pentru înșelăciune pe numele româncei:  “suntem pregatiti sa formulam o plangere penala in fata Parchetului din Gorj. Avem suficiente dovezi pentru ca, de fapt, discutam despre inselaciune.” a declarat aceasta.

De același autor

Related Articles