Caz revoltător în Italia. Muncitor român cade de pe un tractor și este abandonat mort pe marginea drumului

Caz de-a dreptul revoltător în Italia, acolo unde un muncitor român în agricultură a căzut de pe un tractor și apoi a fost abandonat de angajatorul italian pe marginea drumului.

Revoltătorul eveniment sa petrecut între localitățile Ascoli Sartriano și Orta Nuova acolo unde un român de 47 de ani, muncitor în agricultură a fost abandonat mort, pe marginea drumului după ce a căzut dintr-un tractor a relatat publicația Rassegna Sindicale, marți 21 noiembrie.

Reprezentanții sindicatelor CGIL și FLAI Capitanata au remis o declarație comună de presă în care au acuzat modul barbar în care angajatorul s-a comportat și au cerut înăsprirea inspecțiilor privind protecția muncii și a modului în care sunt angajați muncitorii în agricultură.

Aceștia au subliniat că modul în care angajatorul s-a comportat arată disprețul față de demnitatea umană și față de legile statului italian. Din primele informații se pare că românul ar fi lucrat fără contract de muncă și acesta ar fi motivul pentru care a fost abandonat după ce a căzut de pe tractor și a murit.

De același autor

Related Articles