Jandarmii timişeni, la datorie

Jandarmii din cadrul Grupării Mobile Timişoara asigură măsuri de ordine şi siguranţă la meciuri de fotbal din Liga I şi Liga a II-a, care au loc în acest sfârşit de săptămână.
Astăzi, începând cu ora 18.00, sunt asigurate măsurile de ordine la meciul dintre echipele ACS Poli Timişoara şi FC Botoşani, iar sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 11.00, la meciul dintre echipele FC Ripensia şi ASU Politehnica Timişoara.

                                    

Accesul spectatorilor în incinta arenelor se face cu două ore înainte de începerea meciurilor.
Jandarmii recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice şi, totodată, informează că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice să deţină, să folosească sau să efectueze orice operaţiuni cu materiale pirotehnice. Spectatorii nu au voie să introducă în stadion obiecte care pot să pună în pericol securitatea participanţilor la competiţia sportivă.
Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă. Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.
Participanţii la manifestările sportive trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, pe traseele către locul de desfăşurare a meciurilor, în apropierea şi în incinta arenelor sportive.

(Marius Căruntu)

 

De același autor

Related Articles